traditional space cuisine
bg

Първи полет на Академия Hospitality & Service през март 2020 г.

Published on 13.02.2020 /

Поради настоящата обстановка в страната ще отложим провеждането на Академия Hospitality&Service. Благодарим ви от сърце за интереса! Надяваме се скоро да можем да обявим нови дати и да имаме ползотворни срещи на живо. Междувременно се пазете и останете здрави!


Академия Hospitality & Service е вторият стажантски проект на Космос. Той е естественото продължение на първия “Остави следа в Космоса”, който отведе своите участници на едно вълнуващо пътешествие в света на висшата кулинария. Целта на първата програма беше да споделим своите знания, да запалим искрата за създаване на вкусове и емоции, както и да допринесем за развитието на средата. Резултатът и от двете издания надмина очакванията ни, като трансформира не само участниците, но и нас самите.
 
На 21 март даваме началото на следващата ни мисия - Академия Hospitality & Service, в която се отправяме към една важна дестинация: гостоприемството и сервиза. Целта във втория стажантски проект на Космос отново е да споделим знанията си и да предадем своите идеи, концепции и практически познания по темата, като този път ще поканим и гост-лектори, които ще ни запознаят с интересна информация от опита си.

Академията ще се проведе в рамките на 4 поредни уикенда и е насочена към младите хора от 18 г. до 35 г., които имат желание да се развиват и да се потопят в света на модерното обслужване, което на път да трансформира изцяло представата за професията. Ще се радваме да станете част от нея!

Програма:

21 март- Професионализъм
22 март- Емоционална интелигентност
28 март- Традиции в обслужването
29 март- Съвременни маркетинг нагласи
4 април- Продажби и предлагане
5 прил- Изграждане на идентичност на марката
11 април- Редовни гости и работа с тях
12 април- Нововъведения и трендове
 
За да заявите своето участие е необходимо да се свържете с нас по телефон 0888200700 или e-mail и да ни разкажете с какво се занимавате и защо имате интерес към стажа. Участието в Академията не се заплаща. Очакваме ви на борда!